Піти, щоб залишитися

Фільм мелодрама «Піти, щоб залишитися »:

Де творять свої геніальні шедеври творчі таланти і знаходять натхнення? Андрій Градов – письменник, вважає, що це місце біля тихого озера, подалі від метушливого цивілізації. Щоправда, ця версія цілком підходить, якщо не доводиться рятувати водойми незнайомку потопельницю. А що робити, якщо ця «русалка» настільки красиво, що заворожує одним тільки виглядом? Тут і злякатися не встигнеш, адже шляху назад у місто просто немає, так як дорога розмита від проливних дощів і перспектив дочекатися сонячного погоди поки що не передбачається.

Але молодий чоловік не звик відступати перед труднощами, які ніколи його особливо не лякали. Він як справжній маестро перетворюється чарівну особу в свою музу. Але всьому приходить кінець, так і відпустку героя, як і безперервна злива закінчуються. Пора повертається в реальність, де все не так чудово, ясно і легко, як тут на мальовничій природі в суспільстві з чудовою особливою. Але що далі? Як йому бути з тими почуттями, які виникли за час його перебування в тому приозерному будиночку. Його світогляд, як і переваги кардинальним чином змінюються, але таємниці минулого загадкової німфи і самого Андрія поки не дають просунутися вперед.

Дивитися фільм «Піти, щоб залишитися » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Піти, щоб залишитися онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Піти, щоб залишитися дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Піти, щоб залишитися онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Піти, щоб залишитися (2013)