Хто проти блондинок? 3 сезон (2020)

Мелодрама Хто проти блондинок? 3 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
квітень 2020
Країна:
Україна
Жанр:
ігрове шоу
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
60 хв.

«Хто проти блондинок? 3 сезон (2020)»:

Стартує черговий захоплюючий сезон, який давно полюбився глядачеві. Хто сказав, що блондинки дурні? Шоу повністю спростовує це твердження. Що нового підготувала на цей раз команда творців проекту? Чим вони здивують аудиторію і шанувальників? Потрібно повідомити, що ведучою програми також залишиться чарівна Леся Нікітюк. А ще глядацьку аудиторію чекає багато несподіваних сюрпризів. Так замість 14 звичних випусків стане 18. А самі учасниці «блондо-бомби» виступлять єдиною командою і їм доведеться навіть битися з чоловіками і не одна проти іншої, а цілими рядами.

Ще одне нововведення, у красунь з'явиться таємниче місце, своєрідний підвал, де Леся і дівчатка за версією самої ведучої живуть між сезонами. Всі ці секрети так і залишаться не розкритими. А далі тільки інтрига, переживання і припущення: місце невидиме фанатам, оповите туманом протягом усіх 18 випусків. Ну що ж – 50 яскравих блондиночек, розкішні образи, купа каверзних питань і одна приголомшлива Леся, яка зможе згладити всі кути. Фанати готові споглядати чарівних суперниць, вболівати за них, відчайдушно і завзято. Схоже рік належить спекотним.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Хто проти блондинок? 3 сезон (2020)