Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) всі серії

Мелодрама Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016)»:

Дарині Климовій 40 років, вона успішна бізнес-леді, у якої є солідний рахунок у банку, великий будинок і престижна машина. Але в гонитві за кар'єрою і матеріальним успіхом жінка багато років відмовлялася від планування сім'ї, з-за чого опинилася одна. Щоб виправити ситуацію і знайти відповідного чоловіка, Дарина реєструється на сайті знайомств.

На її анкету відгукується чоловік на ім'я Ден, який в минулому був популярним музикантом. Нові знайомі домовляються про зустріч, але замість себе Дар'я відправляє свою секретарку Лідію, а Ден, в свою чергу, діє аналогічно і просить сходити на побачення одного...

Серіал Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Знайти чоловіка Дарині Климовій (2016)