Двоє з пістолетами всі серії

Мелодрама Двоє з пістолетами  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
19 июля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Двоє з пістолетами »:

В один з районних поліцейських відділів влаштовується на службу новий співробітник – капітан Вадим Воронов. Хлопець за все ймовірності амбітний і конфліктний, який не терпить зауважень і критики. Вже на першому ж завданні за затримання особливо небезпечного рецидивіста, підлеглий примудряється ослухатися наказу свого безпосереднього керівника підполковника Миколи Дугіна і вчинити по-своєму. Сторонні спостерігачі цього інциденту розуміють, що з цього дня в їх відділі буде весело. Два сильних характеру, різних поколінь, пріоритетів і понять не поступляться один одному.

І все ж незважаючи на безліч розбіжностей і несумісності, надія на слабке розуміння, все ж є. І цим тендітним мостом стане їх спільну справу. Ця емоційна парочка ідеально доповнюють один одного. Старший за званням: чесний законник, ревний і принциповий, а інший талановитий, сміливий і готовий на благо благородної справи без докорів сумління порушити закон, щоб зупинити злочинця і не дати йому шансів здійснити ще одне вбивство. Нехай у них різні навички та методи, але якщо скласти їх досвід і прагнення, то можна розкрити самий безнадійний глухар.

Серіал Двоє з пістолетами 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Двоє з пістолетами » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Двоє з пістолетами 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Двоє з пістолетами всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Двоє з пістолетами онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Двоє з пістолетами (2013)