Потрібен чоловік всі серії

Мелодрама Потрібен чоловік  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 марта 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Потрібен чоловік »:

Набути почуття і зустріти другу половинку - ускладнена задача навіть для юних мрійників. А для жінок, які переступили тридцятирічний рубіж, вдале заміжжя може стати непрохідною квестом. Майя втомилася чекати свого принца і вирішує взяти долю у свої руки.

Однак пошуки судженого затягуються. Героїня впадає у відчай створити сім'ю. Але випадкова зустріч з 6-річним мешканцем дитячого будинку назавжди змінює її світ. Слабочуючих Мишко стає єдиним сенсом життя.

Героїня сподівається усиновити хлопчика, але забрати дитину в неповну сім'ю практично нереально. Допомогти зневіреної жінці несподівано викликається Микита, з яким Майя познайомилася при дуже неромантичних обставин.

Серіал Потрібен чоловік 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Потрібен чоловік » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Потрібен чоловік 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Потрібен чоловік всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Потрібен чоловік онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Потрібен чоловік (2018)