Смерть нам до лиця

Фільм мелодрама, комедія «Смерть нам до лиця »:

Сімейне щастя Марії і Петра почалося зовсім недавно, але вже незабаром може закінчитися. Герої познайомилися на одній з московських вулиць, закохалися, потім з'їхалися, після чого на них обрушилася серйозне випробування – у Маші діагностували одну з останніх стадій раку. Єдина можливість врятуватися – оплатити дорогу операцію.

Але грошей у пари немає, що змушує дівчину впасти в веселеньку депресію, а її коханого штовхає на різні авантюри. Маша займається організацією своїх похорону, намагається вести блог в інтернеті про смерть і підбирає «прикольні тапочки». Петя тим часом береться за будь-які афери, лише б заробити гроші і врятувати дівчину. Але як далеко він готовий зайти заради благородної мети? Чи погодиться продати останню річ або спробувати себе в порно зйомці?

Дивитися фільм «Смерть нам до лиця » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Смерть нам до лиця онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Смерть нам до лиця дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть нам до лиця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Смерть нам до лиця (2019)