Коли на південь відлетять журавлі всі серії

Мелодрама Коли на південь відлетять журавлі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 января 2010
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Коли на південь відлетять журавлі »:

Ірина – звичайна сільська вчителька, самостійно виховує 5-річну доньку. Сильна і стійка, Ірина успішно справлялася з усіма нещастями, поки не почула страшну новину: дочці Лізі поставили смертельний діагноз.

Дівчинці потрібна якнайшвидша транспортування до Німеччини, де лікарі можуть провести рятівну, але дорогу операцію. Ірина відразу починає збір необхідних коштів, але скрізь зустрічає перешкоди: чиновники не надали явної підтримки, заклик про допомогу надрукований у газетах не залучив бажаних спонсорів.

Мрії про зцілення таять: дівчинка повільно вмирає. Ірина реалізує останню можливість і звертається до підприємцю Івану Журбину, але теж безрезультатно. Відгуку від нього вона не дочекалася.

Морально виснажившись, жінка йде з роботи і оплачує оренду маленького будиночка у віддаленій місцевості. Ірина вирішує, що тут, оточений мальовничою природою, улюблена дочка проведе відведений їй час.

Серіал Коли на південь відлетять журавлі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Коли на південь відлетять журавлі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Коли на південь відлетять журавлі 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коли на південь відлетять журавлі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли на південь відлетять журавлі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Коли на південь відлетять журавлі (2010)