Ланцет всі серії

Мелодрама Ланцет  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив, драма
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама, детектив, драма «Ланцет »:

Він талановитий хірург, який отримав прізвисько «Ланцет» ще будучи студентом і це за свою віддану любов до хірургії. Ілля Ладигін давно визначився зі своїми пріоритетами. Кар'єрне зростання, реалізація намічених цілей, так і в особистому житті складається все досить вдало. Він блискучий фахівець, якому пророкують перспективне майбутнє, турботливий чоловік, люблячий батько. Але щастя, як часто буває воно занадто хитка, і доля вирішивши випробувати свого фаворита підкидає чоловікові нестерпне і складне випробування. Все його життя руйнується немов карткових будинок після раптового захворювання, а потім раптової смерті коханої дружини.

Син так і не зміг впоратися з болем втрати і звинувативши батька в усіх гріхах і те, що він не зміг врятувати маму, переїжджає жити до бабусі. Єдиною розрадою в даному випадку для Ладигіна залишається робота, в яку він занурюється з головою. Але і тут Іллю чекає те, чого боїться кожен професіонал його області – тремор. Під час операції він втрачає пацієнта і більше не зможе оперувати. Лікар знаходить в собі сили залишити медицину, але несподівано наче сонячний промінь у непогожу погоду. Йому пропонують очолити відділення в лікарні, яка займається внутрішніми розслідуваннями. Може це для нього шанс розібратися в допущених помилках? Він готовий почати спочатку і погоджується.

Серіал Ланцет 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ланцет » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ланцет 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ланцет всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ланцет онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ланцет (2019)