Мишоловка для кота всі серії

Мелодрама Мишоловка для кота  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мишоловка для кота »:

Колишній журналіст, студент і вчителька стають багатіями. В той щасливий день кожен з них різними шляхами отримують один мільйон доларів. (Морозов Андрій знаходить біля сміттєвого бака сумку, Дмитро Горлубев виграє в казино, Ірина отримує спадщину).

Вони ще не знають що стали пішаками в глумливою грі трьох олігархів, які уклали деякий парі і обрали з наданих їм досьє, своїх гравців, не зовсім забезпечені фінансово. Переможець отримує ще три мільйони, а переможені повинні втратити все і померти.

"Мишки" не повинні були знати про свою участь в забаві котів, але "талант не проп'єш" і п'яниця репортер відразу розуміє, що замішаний в якійсь авантюрі і починає власне розслідування і поставлена Мишоловка для кота. Він знаходить двох інших учасників. Дізнавшись про це, і мало не вмер по дорозі, вони вирішують дізнатися, у що влипли, і як тепер боротися.

Серіал Мишоловка для кота 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Мишоловка для кота » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мишоловка для кота 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мишоловка для кота всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мишоловка для кота онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мишоловка для кота (2020)