Три кота (2015) всі серії

Мелодрама Три кота (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
35 серий
Премєра:
24 октября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мультфильм, короткометражка, детский
Тривалість:
5 мин.

Серіал мультфильм, короткометражка, детский «Три кота (2015)»:

«Три кота» – жартівлива котяча сімейна сага для самих маленьких. Всі сюжети серій закручені навколо сімейства, що складається з мами-кішки, папи-кота і трьох веселих кошенят. Старшого звати Компот, йому сім років, він дуже серйозний, тягнеться до знань без книги в лапах його бачать рідко. Улюблене заняття – грати в шашки, розгадувати кросворди і збирати різні пазли.

Громкоголосый шестирічний Коржик – повна протилежність своєму братикові: він непосидючий, спортивний, любить грати у футбол, бадмінтон, стріляти з лука. Наймолодша в родині – кішечка Карамелька. Незважаючи на юний вік, вона набагато більш розсудливим своїх братів і завжди знає, що робити. Мама малюків займається дизайном дитячого одягу і, як і належить турботливій мамі, стежить за господарством.

Глава сімейства тато-кіт обожнює всіх своїх домочадців, але господар з нього кепський, так як він дуже неуважна. У сімействі без кінця відбуваються якісь події, з яких кошенята завжди знаходять гідний вихід. Якщо хочете ближче познайомитися з героями, то неодмінно треба дивитися онлайн серіал «Три кота»

Серіал Три кота (2015) 1- 32, 33, 34, 35 серія дивитися онлайн всі серії підрят 35 серий

Дивитися серіал «Три кота (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Три кота (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три кота (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три кота (2015)