Фітнес 3 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Фітнес 3 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
15 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Фітнес 3 сезон (2020)»:

У центрі сюжету нового комедійного серіалу Фітнес (2018) перебувати молода дівчина Ася. У героїні завжди був зайвої ваги, але вона не комплексує і відчуває себе комфортно. Основним джерелом ожиріння є торгівля в продуктовому магазині. Ася часто балує себе смачними і шкідливими марципанами. Героїня родом з невеликої провінції, що в її житті немає місця комплексів. Нещодавно в неї закохався хлопець, що ще більше підняло самооцінку дівчини. Вона вважає, що щастя не красі.

Незабаром у Асі повинна відбутися весілля, хлопець зробив їй пропозицію. Героїня нереально щаслива, але переставати їсти булочки і цукерки вона і не думає. Їй подруги намагалися натякнути, що не погано б схуднути до весілля, але Ася їх не слухає. Її думка з приводу пухкеньких дівчат не змінилося, вона вважає, що всі мають право бути щасливими, не залежно від ваги.

Але ситуація стає критичною, дівчина не влазить у весільну сукню. Доводиться перешивати вбрання нареченої або купувати новий. Тоді наречений не витримує, він ставить ультиматум - або Ася худне, або весілля не буде. Вибору у героїні не залишається, вона змушена записатися на фітнес і почати худнути. Відмовитися від булочок теж не просто, але тренери зуміли її переконати. За короткий проміжок часу, Ася сильно схудла. Їй почало подобатися нове тіло, але займатися вона не припиняла. Фігура героїні стає чудовою. Але думка Асі змінюється, вона починає сумніватися, чи потрібен їй чоловік, який ставить умови. Який поворот подій чекає на героїню, і відбудеться весілля колишньої пампушки?

Серіал Фітнес 3 сезон (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Фітнес 3 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Фітнес 3 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фітнес 3 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Фітнес 3 сезон (2020)