Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018)

Фільм комедия «Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018)»:

Прямо перед Новим роком Міністерство внутрішніх справ приймає рішення закрити один з двох поліцейських відділів підмосковного селища Барвіха. Претендентом на закриття виявляється відділення, в якому працює полюбився багатьом харизматичний співробітник поліції Гриша Ізмайлов.

Однак здаватися без бою герой не має наміру, тому він розробляє ризикований план, здатний врятувати його рідну відділ: разом зі своїми колегами-поліцейськими він зробить пограбування банку, а потім без праці розкриє цю справу. Але, зрозуміло, все йде не так, як планував Ізмайлов...

Дивитися фільм «Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018)» онлайн в HD якості

  • 100
Фільм Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля (2018)