Поліцейський з Рубльовки 5 всі серії

Мелодрама Поліцейський з Рубльовки 5  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
5 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, криминал
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, криминал «Поліцейський з Рубльовки 5 »:

Коли правоохоронні органи залишає Гриша Ізмайлов, полковник Володимир Яковлєв щиро втішений позбавленню від зухвалого підшефного, але незабаром і він сам йде з «Барвиха Північне». Яковлєва призначають на посаду начальника елітної поліцейської академії, що означає швидке присвоєння генеральського звання.

Однак, щоб заслужити довгоочікуване підвищення, Володимиру і його беззмінною команді, що складається з Rybkina, Мухича і Котельникова, необхідно розкрити вкрай заплутану справу, але демони минулого, в особі курсанта Григорія Ізмайлова, заважають полковнику зосередитися на головному...

Серіал Поліцейський з Рубльовки 5 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Поліцейський з Рубльовки 5 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поліцейський з Рубльовки 5 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поліцейський з Рубльовки 5 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поліцейський з Рубльовки 5 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поліцейський з Рубльовки 5 (2019)