З вовками жити всі серії

Серіал драма «З вовками жити »:

У чотирирічному віці Єва залишилася без батьківської ласки, належної турботи і теплого будинку. Мама трагічно померла. Батька поруч не було. Ситуація склалася неблагополучно для дівчинки. Органи опіки не встигли забрати її, щоб направити у дитячий будинок або благополучну прийомну сім'ю. Дівчинка опинилася в руках впливовою бандитського угруповання. Вирватися шансів з цієї безвиході просто не було. Школа під забороною. Замість нормального освіти, покровителі вчили крадіжки і жебрацтва, забезпечуючи собі «гідне» підростаюче покоління.

Миле личко дозволяло заробляти непогані гроші, творчі здібності і потрібні театральні прийоми викликали повним аншлаг у довірливих людей. З віком Єва зрозуміла, що не хоче далі йти злочинної стежці і бажає звільнитися від ненависних кайданів. Життя з злодіями не розучила мріяти, вірити в добро і веселку після дощу, навіть якщо дуже погано. Дівчина не здогадується, що її біологічний батько живий. Чоловік шукає будь-яку інформацію про дитину, але поки безуспішно і все ж вірить, що одного разу знайде і обійме свою крихітку. Втікши від старого життя, сирота виявляється наодинці з жорстоким світом і законом суворої реальності. Першим ділом, потрібно підшукати роботу та підібрати нове житло. Стиснувши кулаки, вона готова боротися за щастя, не бажаючи повертатися в минуле.

Серіал З вовками жити 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «З вовками жити » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал З вовками жити 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал З вовками жити всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З вовками жити онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » З вовками жити (2019)