Точка неповернення

Фільм драма, комедия «Точка неповернення »:

Щасливе і забезпечене життя Вікторії закінчилася в день смерті її чоловіка. Залишившись без житла, відібраного за численні борги чоловіка, і грошей, але з грудним немовлям на руках і прийомною дочкою Машею, жінка вирішила звернутися до ворожки, яка запропонувала їй жити далі в смиренні і скромності.

Однак головна героїня не погоджується з таким напуттям, тому зібравши дітей, вона відправляється в Москву. У столиці Вікторію чекає зустріч з двома чоловіками, які можуть змінити її долю, але жінці належить зробити правильний вибір...

Дивитися фільм «Точка неповернення » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Точка неповернення онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Точка неповернення дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Точка неповернення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Точка неповернення (2017)