Уявний вовк (2019)

Мелодрама Уявний вовк (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
фэнтези, драма, фильм-нуар
Тривалість:
68 мин.

Фільм фэнтези, драма, фильм-нуар «Уявний вовк (2019)»:

Дівчина з маленькою дитиною на руках приїжджає в провінцію, щоб розшукати свою матір, колишню танцівницю. Вона знаходить її в місцевому нічному клубі, де та, незважаючи на зрілий вік, добре проводить час в компанії молодих хлопців. Дівчина просить її продати будинок в селі і перебратися до неї в місто, щоб разом виховувати сина.

По дорозі додому через глухий ліс обидві скандалять, а мама згадує про вовка, нещодавно з'явилося в тутешніх місцях. Через деякий час вони добираються до старої хатини, де їх чекає продовження серйозної розмови і страх зустрічі з таємничим звіром...

Дивитися фільм «Уявний вовк (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Уявний вовк (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Уявний вовк (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Уявний вовк (2019)