Уламки щастя 2 всі серії

Мелодрама Уламки щастя 2  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 жовтня 2016
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Тривалість:
44 хв.

Серіал драма «Уламки щастя 2 »:

Сім'я Кораблевих стала більше: у неї тепер з'явилася Наталя, принесла мир і спокій. Діти захоплюються Наташею, якщо раніше вона була для них тільки іншому, то тепер своєю добротою і любов'ю молода жінка розтопила серця позбулися рідної матері дітей. Діти прийняли і полюбили її, вони відчувають, що Наталя щаслива з ними в новій сім'ї. Відносини Наташі і Діми наповнені любов'ю, взаєморозумінням і повагою: подружжя щасливі разом.

Нещастя почалися раптово. Спершу невідомі розгромили стоматологічний кабінет Димитрія, який той облаштував з таким трудом. Успішна приватна практика розвалилася, а кредити оплачувати стало нічим.

Але це виявилося несерйозним порівняно з цим Наталю бідою. Лікарі діагностували у неї смертельну хворобу. Вона ж не знає як зараз сказати про це родині. Горе гнітить героїню, але Наталя добре пам'ятає яке нещастя сталося у Діми та дітей рік тому. Повідомити про близької трагедії рівнозначно позбавлення їх усіх надій...

Серіал Уламки щастя 2 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Уламки щастя 2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Уламки щастя 2 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Уламки щастя 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Уламки щастя 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Уламки щастя 2 (2016)