Котів ображати не рекомендується

Мелодрама Котів ображати не рекомендується  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
19 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, криминал «Котів ображати не рекомендується »:

Талановита творча особистість і приватний фотограф Світлана Морозова завжди мала схильність до кішок. Тому помітивши на вулиці тремтячого милого кошеня не змогла байдуже пройти повз голодного істоти. Так у неї в будинку з'являється волохатий чорний вихованець. Малюк явно з норовистим і запальним характером, з яких точно не скучити. З того моменту, як він з'явився в будинку Світлани, її розміреного існування і спокою прийшов кінець. Знищувалося і атаковалось все, до чого міг дістатися цей невтомний пустун.

Фіранки, вазочки, м'які іграшки. Він позначив свою територію і господарювати на ній комусь ще не дозволено. Одного разу героїня, отримавши непоганий замовлення від редакції на фотосесію якійсь зоряній знаменитості, збирається на роботу. Не помітивши, що її улюбленець, вже заліз до неї в сумку, щоб відправиться в захоплюючу подорож. Так починаються неспокійні і інтригуючі пригоди Свєти: переляканий кошеня тікає на вулиці, і господиня пускається за ним слідів. І саме в той час ставати мимоволі свідком злочину. Розібратися з усіма труднощами, що виникають допоможе їй шкільний друг Олексій. Чи вийде у хлопців вибратися із заплутаної історії і знайти маленького шкоду.

Дивитися фільм «Котів ображати не рекомендується » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Котів ображати не рекомендується онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Котів ображати не рекомендується дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Котів ображати не рекомендується онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Котів ображати не рекомендується (2018)