Безсмертник всі серії

Серіал мелодрама «Безсмертник »:

Дія серіалу відбувається в столиці України. Вся міська поліція кидає сили на пошук втекла з колонії суворого режиму ув'язнену, яку засудили на довгий термін за жорстоке вбивство. Заповзятливої злочинницю вдається спритно йти з усіх пасток. Вона вперто прямує в розкішний готель, де має відбутися весільна церемонія керівника провідного керівника косметичної компанії Ігоря Паніна і його юної коханої Ірини Білоус. Втікачка хитрістю заманює Іру на дах будівлі і вимагає від тієї – щиросердного зізнання у скоєному жаху.

Небезпечною уголовницей виявилася Надія Шевченко. Ще пару місяців тому у дівчини була зовсім інша життя, перспективне майбутнє. Вона блискуче закінчує навчання в університеті і відразу ж знаходить роботу у фірмі Ігоря. Надя закохується в молодого і харизматичного директора з першого погляду. Але Шевченко не судилося стати щасливою нареченою. Її планам збиралася перешкодити зведена сестра Ірина, яка завжди ненавиділа Надію, її мати і рідну сестру і також мріє вийти заміж за Паніна. Підступна інтриганка може пройти по трупах, щоб отримати своє. Так і вийшло.

Серіал Безсмертник 1- 97, 98, 99, 100 серія дивитися онлайн всі серії підрят 100 серий

Дивитися серіал «Безсмертник » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Безсмертник 100 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Безсмертник всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Безсмертник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Безсмертник (2015)