Три в одному 5 (2019)

Фільм детектив «Три в одному 5 (2019)»:

Вони так втомилися від сірих напружених буднів, що пора трохи розслабитися і відпочити», - так вважає Інга і її половинка цілком поділяє цю думку. Після декількох місяців безперервної напруженої роботи, дружина вирішує влаштувати чоловікові заслужений відпочинок. Але сімейний бюджет не дозволяє подружній парі вибрати курортне місце з необхідними зручностями і мінімальним комфортом. І тоді доводиться йти на невеликі хитрощі, щоб зробити приємне коханому, ну і отримати максимум задоволень.

Дружина придумує, звідки можна дістати потрібну суму грошей. Вона розсилає оголошення про здачу в оренду своєї квартири. Першим клієнтом стає чоловік середніх років на ім'я Микола. Він розповідає, що приїхав в місто з метою помиритися з рідною сестрою, затаившей на нього образу. Брат більше не міг миритися з ці розбратом і ось він тут. Але перед самою здачею житла з'ясовується, що жінка дивним чином зникла безвісти. Не встигши обдумати неприємну новину, на порозі агентства героїні з'являється незнайомка, яка претендує на змінну площа. Вікторія повідомляє господині пікантні подробиці з життя її благовірного, в які сам Журавльов не присвятив би її.

Дивитися фільм «Три в одному 5 (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Три в одному 5 (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Три в одному 5 (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 5 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Три в одному 5 (2019)