Новорічний переполох всі серії

Серіал комедия «Новорічний переполох »:

Напередодні світлого свята Різдва христового у будинок літнього генерала у відставці Морозова збираються роз'єднані родичі, які не горіли великим бажання бачити один одного. Але об'єднує практично чужих людей не просто бажання помиритися, ні свято, не традиції, а почутий слух про те, що заможний господар будинку хворий і можливо готує передсмертний заповіт. Вийшовши на пенсію в минулому владний і вимогливий військовий волів осісти в Підмосков'ї і тепер, він досить рідко бачити зі своїми дітьми, які живуть у столиці і за своїми справами і суєтою забули про постарілого батька.

Поки молодша донечка намагається всіма силами налагодити своє особисте жіноче щастя, старший син Михайло намагається обробити від шкідливої звички – алкоголю. Його дружина Вікторія, пильно стежить за чоловіком і не дає ступити крок без її контролю. А молодше чадо генерала потрапив під вплив бандитського угруповання і заборгував тим непідйомну суму. Батька він не бачив досить довгий час і зараз побоюється грозного викриття. Але всі образи і сварки забуваються відразу, коли близькі дізнаються, про те що батько серйозно захворів і збирається завести розмову про спадщину.

Серіал Новорічний переполох 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Новорічний переполох » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Новорічний переполох 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Новорічний переполох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новорічний переполох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Новорічний переполох (2012)