Леді зникають опівночі всі серії

Мелодрама Леді зникають опівночі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер «Леді зникають опівночі »:

Чарівна дівчина Соня переживає особисту кризу, який буквально душить її. Вона не знає, як впоратися з ним і що робити з собою. Її існування здається їй сірої, нудної, трудова діяльність – суцільний рутиною, а вона відчуває себе абсолютно нікчемною. Одного разу зрозумівши, що далі так тривати не може, і треба щось робити з давить на неї апатією і негативним настроєм, героїня вирішує звернутися до допомоги фахівця. Саме в той переломний момент її свідомості Соні пощастило познайомитися з новою сусідкою на ім'я Рената.

Незважаючи на похилий вік, життєрадісна старенька ніяк не поступалася молодим, володіючи неабияким запалом і живим темпераментом. Софійка не раз була свідком того, що всі, хто хоч раз спілкувався з цієї заводний старенькою отримував від неї добру порцію позитиву і гарного настрою. Зав'язалася дружба відмінно впливає на Соню, про раптово новоспечена приятелька і мудра порадниця безслідно зникає. Це здається жінці вкрай підозрілим. Вона збирається знайти зниклу зайнявшись приватним розслідуванням. Правда молоденька детектив так захоплюється шпигунськими іграми, що перестає помічати межі реальності.

Серіал Леді зникають опівночі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Леді зникають опівночі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Леді зникають опівночі 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Леді зникають опівночі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Леді зникають опівночі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Леді зникають опівночі (2015)