Вітер північний

Фільм драма «Вітер північний »:

Катерина Андрєєва – улюблена донька контр-адмірала виходить заміж за молодого капітана-лейтенанта Василя Касимова. Під час весільного торжества якийсь незнайомець нападає на новоспеченого чоловіка зі словами «Це тобі за Летунову». Катя шокована тим, що відбувається. Все, що вона могла домогтися від чоловіка, що та згадана панночка сусідка того самого забіяки з гарнізону, де служив Вася.

Швидше за все офіцер приревнував її. Настрій зіпсовано, плани теж. Дружина красуня відмовляється від медового місяця і замість запланованої подорожі відправляється в Озерний, що отримати відповіді на мучить її питання. Втікши від своєї половини з поїзда, героїня таємно проникає на територію військової частини. Там вона дізнається, що Тетяна Летунова кимось побита і що вона чекала від Василя дитини, а тепер перебуває в коматозному стані в лікарні.

У постраждалої є маленький синок, який залишився без нагляду. І Катя залишається в гарнізоні, щоб узяти шефство над малюком і заодно організувати Новорічне свято для місцевих дітлахів, яким повинна була зайнятися Таня. Пізніше вона з'ясує, що до всієї трагедії причетний її чоловік і тепер небезпека загрожує самої Каті і маленькому Саші, до якого дівчина встигла сильно прив'язатися.

Дивитися фільм «Вітер північний » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Вітер північний онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вітер північний дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вітер північний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вітер північний (2011)