Моя солодка брехня (2019)

Мелодрама Моя солодка брехня (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
27 серий
Премєра:
13 июня 2019
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Моя солодка брехня (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Моя солодка брехня (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Неджаду здавалося, що він зустрів свою принцесу, з якою зможе прожити довге і щасливе життя, в радості і горі. Все складалося непогано: сімейна ідилія, кар'єрне зростання, народження довгоочікуваної дитини. Здавалося, живи і радій, але все не так безхмарно. На певному етапі гармонія розуміння чоловіка і дружини розсіюються. Як би не старався перший йти на компроміси і поступки, другий все не так. Одного разу вона просто зникає, залишивши дитину під опікою батька і зажив своїм життям. Життя героя, що став відразу батьком-одинаком, змінюється кардинальним чином. Чоловік ніколи не боявся труднощів і вважав, що і з цим завданням впорається, тим більше, що у своїй Кайре він душі не чув.

Він намагається балувати дівчинку, оберігаючи її від усього неприємного і негативного. Поки дитина була дитиною було не так важко, поки бешкетниця не підросла і не стала ставити питання про маму. Батько щоб не травмувати дитячу психіку розповідає Кайре солодку брехню, починаючи писати їй листи від імені матері. Може це і було помилкою, адже далі більше. Маля малює собі картини довгоочікуваної зустрічі з матір'ю і наполегливо просить папу про це. Останній в глухому куті, але саме в цей момент, немов з волі долі на його шляху виявляється мила і чарівна Суна. Вона стане тією рятівною соломинкою для зневіреного батька і мимоволі буде втягнута в гру, де їй відведена ключова роль.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Моя солодка брехня (2019)