Подвійне життя всі серії

Мелодрама Подвійне життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2 сентября 2013 30 августа 2015
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Подвійне життя »:

Про наслідки брехні, зради і двоєженства з почуттям розповів режисер Дмитро Лактіонов в 10-серійної мелодрами «Подвійне життя». Ролі ошуканих жінок, яким довелося перекреслити своє минуле, виконали Катерина Волкова і Катерина Олькіна. Надію на нове щастя їм дають герої Валерія Ніколаєва, Федора Лаврова, Олександра Дяченка. Марк Єршов може похвалитися відданою супутницею життя Катею, яка заради нього відмовилася від особистих амбіцій, норовливим сином-підлітком Кирилом і маленькою донькою Анею.

Але Марку цього мало: він офіційно розписався з красунею Ніною, яка і не підозрює про його другій родині. Поки Марк метається між двома жінками, Катя грузне в домашніх справах, а Ніна жертвує кар'єрою заради мрії про дитину. Ошуканих жінок зводить трагедія: їх загальний чоловік гине на будівництві в результаті нещасного випадку. Зіткнувшись віч-на-віч, обидві вдови виливають один на одного свій біль, хоча образи і докори її тільки примножують. Для того щоб побачити, як героїні подолають спадщина великої брехні, запрошуємо подивитися онлайн мелодраматичний серіал «Подвійне життя».

Серіал Подвійне життя 10 серий дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Подвійне життя » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Подвійне життя 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подвійне життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подвійне життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подвійне життя (серіал 2013)