Клуб ошуканих дружин (2018) всі серії

Мелодрама Клуб ошуканих дружин (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
12 июня 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Клуб ошуканих дружин (2018)»:

Зрада і зрада стали приводом для об'єднання і спілкування трьох зовсім різних і не схожих між собою жінок. Не всі можуть впоратися з бурею почуттів поодинці. Дарина, Іза та Ольга намагалися впоратися з жахливою депресією і небажанням жити. Їх спроби знайти відповіді на всі питання, пройшовши тренінг з подолання кризи в особистому житті, закінчився крахом. Нічим не допомогли поради фахівців та відвідування занять.

Тоді трійця скривджених і віроломно покинутих, прийняла рішення взяти все під свій власний контроль.
Стан постійної меланхолії і пригніченості, нудьга-всі фактори говорили про те, що необхідно терміново вживати якихось заходів. Врятувати свій внутрішній і зовнішній світ вони повинні самі. В минулому вони не були знайомі, і загальний коло родичів і друзів ні в чому не зможуть викрити. І своє спустошення, і біль вони швидко знайшли чим заповнити. Геніальна ідея прийшла в голову обдурених леді. Їхні чоловіки ні в чому не запідозрять, а план "вбивство по обміну", спрацює і вирішить всі їхні проблеми. Класика жанру, розробка найтонших деталей, алібі і операція під назвою "Клуб ошуканих дружин" вже в процесі. І кожному хто встане у них на шляху минути лиха і пощади не буде.

Серіал Клуб ошуканих дружин (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Клуб ошуканих дружин (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Клуб ошуканих дружин (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Клуб ошуканих дружин (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клуб ошуканих дружин (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клуб ошуканих дружин (2018)