Гречанка всі серії

Серіал мелодрама «Гречанка »:

Тетяна Куликова працює екскурсоводом в невеликому провінційному музеї маленького містечка. Вона любить свою роботу і серйозно цікавиться мистецтвом, але найбільше її захоплює Стародавня Греція. Танечка і сама зовні схожа на красуню грекиню: смаглява, кароока, з розкішною копицею кучерявого волосся. Саме завдяки своєму хобі вона і знайомиться з заповзятливим Григорієм Середою, столичним арт-дилером. В очах дівчини він справжній принц і мрія будь-якої жінки: красивий, багаті, розумний.

Що ще можна бажати, бери, живи і радій. Їй здається, що вона найщасливіша і її коханий її квиток в щасливу і безтурботне життя. Правда героїня ще не підозрювала, чим обернеться для неї райдужна сімейне життя, де балом заправляє владна матуся дружина, вічно скаржиться на життя безхарактерна сестра Грицька і намагається контролювати ситуацію інтриганка-коханка. Казка в реальності виявилася не такою вже гарною, змінившись суворими буднями. Чи зможе вона самостійно пройти цей тернистий шлях, повний зради, відчайдушності і безнадії? Проблеснет чи промінь надії в цьому темному царстві розчарувань і страждань, який вкаже дорогу до щастя ?!

Серіал Гречанка 1- 57, 58, 59, 60 серія дивитися онлайн всі серії підрят 60 серий

Дивитися серіал «Гречанка » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Гречанка 60 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гречанка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гречанка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гречанка (2015)