Таємниця останньої глави всі серії

Мелодрама Таємниця останньої глави  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
8 вересня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, триллер
Тривалість:
47 хв.

Серіал детектив, триллер «Таємниця останньої глави »:

В одне звичайне ранок життя перекладачки Лани Берсеньевой розкололася на «до» і «після». Спочатку Лана знайшла мертвою свою собаку, а незабаром була вбита ще й старенька няня Софіко, і чоловік опинився під підозрою. Щоб перестати переживати, Лана починає перекладати роман письменника Ханса Лундстрема, в якому, до свого жаху виявляє явні натяки на кошмари, що відбуваються навколо неї.

Ніхто не приймає враження і страхи Лани всерйоз, але передбачення збуваються, і один за іншим гинуть близькі Лані люди. До того ж текст роману змушує Лану переглянути життя своєї сім'ї і відкрити в ній страшні таємниці.

Серіал Таємниця останньої глави 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Таємниця останньої глави » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Таємниця останньої глави 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниця останньої глави всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниця останньої глави онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниця останньої глави (2019)