Кріпосна (2018) всі серії

Мелодрама Кріпосна (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
48 серии
Премєра:
25 февраля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Кріпосна (2018)»:

Події відбуваються у ХVIII столітті, коли кріпосне право ще не скасували і жителі, пригноблені залежністю від рішення влади, бажають нарешті позбавиться від лап керівних ними людей.

Катерина народилася в цю саму пору. Дівчина виховувалася своєю тіткою, завдяки якій знайшла вишукані манери і знання. Але незважаючи на її дивовижні таланти, все одно залишалася кріпак. Її поміщиком був один з найбільш ставних і багатих людей країни, якого Катерина ненавидів всією душею. Він вважав, що може звертатися зі своїми людьми як з тваринами, часто ображав і іноді міг підняти руку. Тому юне створення всією душею мріяло і сподівався, що скоро цьому прийде кінець і люди заживуть спокійним, розміреним життям.

Коли в країні почався визвольний рух, дама відразу підтримала його, хоч і розуміла, що це загрожує життям не тільки їй, але й іншим людям. Як закінчиться непокору для людей і чи зможуть вони звільнитися від своїх поміщиків?

Серіал Кріпосна (2018) 1- 45, 46, 47, 48 серія дивитися онлайн всі серії підрят 48 серии

Дивитися серіал «Кріпосна (2018)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Кріпосна (2018) 48 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кріпосна (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кріпосна (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кріпосна (2018)