Золота осінь всі серії

Мелодрама Золота осінь  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Золота осінь »:

Відома телеведуча Маргарита Троїцька домоглася чималих успіхів у кар'єрі. Тендітна жінка створила власне шоу, яке користувалося шаленою популярністю серед жінок. Протягом багатьох років героїня фільму «Золота осінь» була справжньою зіркою і улюбленцем мільйонів телеглядачів. Але одного разу, рейтинг її передачі став втрачати позиції.

Продюсер шоу вважав, що Рита більше йому не потрібна і вирішив замінити її більш молодою і енергійною красунею. Дізнавшись шокуючу новину, Троїцька вирішує врятувати сумне становище і запросити на свою останню програму, найкрасивішого і бажаного чоловіка всіх російських жінок. Але, щоб його вмовити, їй належить поїздка в пансіонат, де відпочиває відома особистість. Самотня героїня навіть не підозрювала, якими наслідками обернеться її неймовірна затія...

Серіал Золота осінь 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Золота осінь » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Золота осінь 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Золота осінь всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золота осінь онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Золота осінь (2019)