Юнуса Емре (2015)

Мелодрама Юнуса Емре (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
44 серії
Премєра:
2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Юнуса Емре (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Юнуса Емре (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Засновано на реальних подіях. В основу картини лягли факти з біографії великого турецького поета Юнуса Емре, датою народження якого, ймовірно, є 1240 рік, що дійшли до нашого часу. Його вважають основоположником віршування, який зробив величезний внесок у розвиток турецької літератури.

Особистість поета стала в країні легендарною. Усе його життя пройшло в мандрах. Про це поет навіть згадує в одному зі своїх віршів: "Я побував у Румі (Малій Азії), у Сирії і ще у всіх, розташованих вище країнах". У провінції Маніса зведений мавзолей Емре.

Про його життя відомо не так багато. До наших днів дійшла тільки поетична спадщина, датована приблизно п'ятнадцятим і шістнадцятим століттями, яка увійшла в диван Емре. При цьому є підстави вважати, що усна передача віршів могла певною мірою спотворити первісний текст, а також до них віднесли твори й інших авторів.
Червоною ниткою через його твори проходить туга за рідними місцями, мандри і чужина. Поет зізнається, що ніколи не читав книжок і не тримав у руках пера, а писав свої вірші тільки серцем...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Юнуса Емре (2015)