Життя сповнене чудес (2015)

Мелодрама Життя сповнене чудес (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
7 серій
Премєра:
7 грудня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія
Тривалість:
120 хв.

«Життя сповнене чудес (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Життя сповнене чудес (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Безтурботне життя юної красуні Інджі різко змінюється, коли вона починає відчувати нездужання. Дівчина збирається звернутися до лікарні, щоб з'ясувати причини поганого самопочуття. Вона будує всілякі припущення щодо погіршення здоров'я, але вердикт лікаря виявляється вражаючим: Інджи дізнається про вагітність. Молода красуня не може повірити в те, що скоро на неї звалиться непомірний тягар турбот і відповідальності. Ця новина застає її зненацька, потрібен час, щоб осмислити ситуацію.

Нова реальність стає справжнім сюрпризом для сім'ї дівчини та її обранця, який теж не розраховував стати батьком так рано. Яка доля чекає на майбутню дитину, що з'явилася так раптово?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Життя сповнене чудес (2015)