Кафе поблизу (2021)

Мелодрама Кафе поблизу (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
24 червня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Кафе поблизу (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кафе поблизу (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Йдеться про 3 друзів. Це Мерве, Емре та Сінан. Приятелі живуть за принципом "живи весело і бери від життя все, не звертаючи уваги на неприємності". Під час чергового спільного проведення часу товариші приймають рішення почати свій бізнес і мають намір відкрити кафе. Справа за малим - ідею потрібно втілити в життя.

Вони одразу ж знаходять відповідне приміщення і приступають до його облаштування. За задумом друзів вони скоро відкриються і почнуть заробляти гроші. Однак насправді все не так то вже й просто. У приятелів немає жодного досвіду ведення справ у цій сфері, і з цим пов'язані труднощі, що з'явилися. Під вагою проблем, що виникли, початковий запал бізнесменів починає згасати.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кафе поблизу (2021)