Насправді ви вільні (2022)

Мелодрама Насправді ви вільні (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
9 травня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
40 хв.

«Насправді ви вільні (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Насправді ви вільні (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Бельгін давно одружена, все її життя присвячене чоловікові та дітям. Занурившись у рутині домашніх турбот, жінка зовсім забула про власні мрії, на самореалізацію у неї просто немає часу. Сімейні справи, клопоти по дому та інша метушня зробили з неї «білку в колесі», яка, втративши рахунок роками, біжить замкненим колом без надії зійти з дистанції і вирватися зі звичної колії.

Берна, навпаки, зосередила всі свої устремління ведення бізнесу. Вона працює від світанку до заходу сонця, в її щільному графіку абсолютно немає вільної хвилини на особисте життя. Звичайно, дівчині хочеться мати поруч надійне чоловіче плече, на яке можна спертися і перекласти частину турбот. Але на те, щоб знайти таку людину, успішна бізнес-леді зовсім не має часу.

Незважаючи на таку протилежність інтересів, головні героїні багатосерійного фільму притягуються один до одного і вирішують кардинально змінити свої життя. Однак наслідки, до яких приведе це рішення, виявляться незворотними.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Насправді ви вільні (2022)