Гілка маслин (2014)

Мелодрама Гілка маслин (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
7 серій
Премєра:
5 лютого 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Гілка маслин (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гілка маслин (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головна героїня серіалу "Гілка маслин" - приваблива юна дівчина на ім'я Іда. Її ім'я - натяк на пророцтво, яке осіняє молоду жінку в міру розвитку ключових подій цієї картини, і з головою занурює її у вир непередбачуваних подій. Дія серіалу відбуватиметься в мальовничому містечку Едреміт, відомому як "Рів'єра оливкового дерева".

Цей регіон славиться різними легендами і завжди приваблює туристів, охочих насолодитися його чудовими краєвидами на власні очі. Алтинолук - це невелике село, яке немов загубилося в цьому прекрасному пейзажі. Саме тут Іда живе.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гілка маслин (2014)