Король землі (2023)

Мелодрама Король землі (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
17 червня 2023
Країна:
Корея Південна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
70 хв.

«Король землі (2023)»:

Гу Вон (Лі Чун Хо) - син впливової сім'ї чеболів, що володіє компанією King Group, якій належать мережа розкішних готелів, авіакомпанія і дистриб'юторський бізнес. Він елегантний, харизматичний, розумний і у нього є все, про що тільки можна бажати, крім спогадів про матір. Намагаючись відновити забуте, він повертається в готель King,

Чхон Са Ран (Ім Юн А) - яскрава, позитивна особистість із сонячною посмішкою. Дівчина влаштовується на роботу в готель King Hotel, з яким у неї пов'язані найщасливіші спогади дитинства.
"Король землі" - це назва бізнес-зали для особливо важливих персон, мрія всіх менеджерів готелів. Завдяки бездоганному обслуговуванню клієнтів Са Ран піднялася від посади клерка на стійці реєстрації до місця в "Королі землі".

Са Ран мріє робити людей щасливими, але, коли з'являється спадкоємець King Group Гу Вон, проблеми починають зростати, наче снігова куля.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Король землі (2023)