Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021) всі серії

Мелодрама Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
24 августа 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал мелодрама, фэнтези «Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021)»:

Чосон. Талантливая художница Хон Чхон-ги, первая женщина, зачисленная в Королевскую академию художеств, влюбляется в слепого учёного Ха Рама.Хон Чхон Гі народилася в дуже неспокійний час, коли король Чосона був одержимий дияволом. Дівчині не пощастило, вона народилася сліпа, але коли вона подорослішала до неї дивним чином повернувся зір. Завдяки такому дару, вона почала займатися живописом і стала неперевершеною художницею.

І незважаючи на суворі закони того часу, Чхон Гі вступає до найкращого університету. Там вона зустрічає Ха Рама, якого закохується з першого погляду. Але їхній щасливий час затьмарює боротьба, що вибухнула за владу між принцами. Що ж чекає на головних героїв?

Дорама виходить на корейські екрани з 30.08.2021, трансляція по понеділках та вівторках.

Серіал Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021) 1-14,15,16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Хон Чхон Гі / Червоне небо (2021)