Закон збереження кохання (2018)

Мелодрама Закон збереження кохання (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Закон збереження кохання (2018)»:

Молода аспірантка біологічного факультету Соня Майорова, не уявляє собі життя без науки і метеликів. Дівчина так захопилася своєю спеціалізацією, що забула про своє особисте життя. Героїня фільму «Закон збереження любові» давно змирилася з самотністю і присвятила себе роботі.

Одного разу, в інституті з'являється новий аспірант Едуард, якого призначають працювати разом з Сонею. Майорова закохується в свого симпатичного колегу і всіляко намагається йому допомогти. Вона вперше в житті покохала, і була готова на все, заради взаємної любові з Едуардом. Але, довірлива дівчина навіть не припускала, що її коханий не відчуває до неї симпатії, а користується її почуттями заради вигоди...

Дивитися фільм «Закон збереження кохання (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Закон збереження кохання (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Закон збереження кохання (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Закон збереження кохання (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Закон збереження кохання (2018)