Дорога до гінеколога (2021)

Мелодрама Дорога до гінеколога (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
31 марта 2021
Країна:
Південна Корея
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
60 хв.

«Дорога до гінеколога (2021)»:

Історія починається з того, що молода жінка незабаром очікує народження своєї першої дитини. Малюк для неї найбажаніший і довгоочікуваний, адже вона так довго намагалася завагітніти, і нарешті їй це вдалося. Чергового ранку жінка збиралася на плановий огляд до провідного гінеколога, але вийшовши з дому, вона бачить, як біля автобусної зупинки скупчилася юрба людей, що розбігаються в різні боки. Дівчина намагається дізнатися в людей, що відбувається, але ніхто їй толком нічого не відповідає, відштовхуючи її з обличчям, сповненим страху і жаху. Потім жінка і сама бачить те, від чого всі прагнули втекти - вулиця повна закривавлених людей, які буквально нагадували ходячих мерців. Зомбі, що з'явилися, нападають на перехожих і миттєво розривають їх на шматки.

Побачена картина негативно вплинула на організм дівчини, після чого у неї почалися передчасні перейми, але допомоги в таких умовах чекати просто нізвідки. Насилу зупиняючи попутку, вона їде в жіночу консультацію, але і там на неї чекає вкрай неприємний сюрприз. Тепер, щоб врятувати життя собі і малюкові, який скоро має з'явитися на світ, їй доведеться взяти в руки зброю і захищатися.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Дорога до гінеколога (2021)