Сталевий алхімік: Помста Шрама (2022)

Мелодрама Сталевий алхімік: Помста Шрама (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2 травня 2022
Країна:
Японія
Жанр:
бойовик, пригоди, фантастика
Режисер:
Тривалість:
125 хв.

«Сталевий алхімік: Помста Шрама (2022)»:

Фільм "Сталевий алхімік: Помста Шрама", заснований на однойменній манзі, розповідає про незвичайних людей, які займаються тим, що колись у минулому здавалося чарами і чорною магією. Але ті часи минули. І зараз у світі існують фахівці, які віртуозно володіють алхімічними науками.

Основні події фільму "Сталевий алхімік: Помста Шрама" починаються в той момент, коли невідома фігура оголошує свій власний підхід проти всіх, хто користується магією. Ця людина методично переслідує всіх державних алхіміків, вважаючи, що кожен із них несе на собі тягар величезного гріха. І кожен із них має заплатити за алхімію високу ціну.

У центрі історії опиняються алхімік Едвард Елрік і його брат Альфонс. У цьому непростому протистоянні вони стають найбільш вразливими. У цей же час гомункули знову розкривають себе. У якийсь момент небезпека стає смертельною. І тепер братам доведеться битися з найнебезпечнішим у їхньому житті ворогом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Сталевий алхімік: Помста Шрама (2022)