Козирні війська (2021) всі серії

Мелодрама Козирні війська (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
2021-12-26
Країна:
Китай
Жанр:
драма, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Козирні війська (2021)»:

Дорама «Війська особливого призначення» занурить Вас у найважчі часи. Коли доля кожного знаходилася на волосині від смерті, коли від ухваленого рішення залежало все!

Китай… 1983 рік…

У полку класу А є кілька нещасних військових. Наші герої проходять дуже важкий та тернистий шлях крізь досить небезпечний та трагічний час… Час війни! Кожен відточує у собі навички кращого військового. Доводячи тим самим насамперед собі, що вони не гірші за інших. Переборів у собі багато страхів, кожен зміг стати гідним служивим, за яким стоять великі звершення.

Серіал Козирні війська (2021) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Козирні війська (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Козирні війська (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Козирні війська (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Козирні війська (2021)