Хочеш зіграти з початку? (2023)

Мелодрама Хочеш зіграти з початку? (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
16 января 2023
Країна:
Япония
Жанр:
драми
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Хочеш зіграти з початку? (2023)»:

Головні герої відчувають величезні проблеми, загрузнувши в боргах і не уявляючи собі, як вийти зі складного становища. Цікаво те, що всі ці люди проживали в різних містах і ніколи не зустрічали раніше один одного. Як нещасні боржники, вони не могли змиритися з жалюгідним станом свого життя і, відчуваючи розпач, погодилися на запрошення від таємничої особи. На межі самогубства, головні герої знаходять порятунок у несподіваному отриманні виклику на лотерею у вигляді записки під дверима.

Таємниче змагання проводиться в секретному готелі. Ознайомившись із правилами, чоловіки і жінки розуміють, наскільки у них великий шанс впоратися з фінансовими труднощами. Переможцю призначався великий грошовий приз, за який потрібно боротися з ризиком для життя. Але для початку потрібна ризикована страховка і потім гра в рулетку. Азартні сміливці не пасують перед складнощами, і кожен із них сподівається перемогти. Вони не зупиняються перед загрозою і роблять відчайдушні спроби роздобути переможний приз.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Хочеш зіграти з початку? (2023)