Я йду проти вітру (2023)

Мелодрама Я йду проти вітру (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
30 жовтня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Я йду проти вітру (2023)»:

Цзян Ху (Чжун Чу Сі) - розумна, агресивна, але норовлива і зарозуміла дівчина. Усе життя жила під захистом свого батька, власника компанії "Теньюе". Але раптова зміна перевернула її первісне життя. Вона не тільки втратила батька, а й стала свідком того, як розвалилося підприємство, створене її батьком.

Сюй Сі (Гун Цзюнь) - інвестор, який хоче викупити фабрику за низькою ціною, щоб потім перепродати її.

Цзян Ху вирішує зберегти бренд і укладає контракт із Сюй Сі, зробивши ставку на "Теньюе". Щоб зберегти компанію, їй потрібно знайти спосіб збільшити продажі. Тому вона наймає дизайнера Сян Чжао Ян (У Сюань І) і менеджера інтернет-магазину Ян Цзяня (Гао Чжі Тін).

Молоді люди з різних верств суспільства стикаються з різними труднощами під час організації бізнесу. Але за допомогою інтернету та ділових методів вони відкривають нові канали продажів для старого бренду та отримують державні кошти. Однак конфлікт бізнес-філософії Сюй Сі та Цзян Ху і випробування на виживання, з яким вони стикаються, змушують молоде покоління підприємців проходити через нові труднощами...

Дивитися серіал Я йду проти вітру 2023 року онлайн в хорошій якості абсолютно безкоштовно і без реєстрації!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Я йду проти вітру (2023)