Вбивця і цілитель (2021) всі серії

Мелодрама Вбивця і цілитель (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
3 марта 2021
Країна:
Китай
Жанр:
боевик
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
40 мин.

Серіал боевик «Вбивця і цілитель (2021)»:

Республіканська доба. Цзян Юе Лу очолює поліцейську дільницю Цзінчен і не здається ні доброю, ні злою. Контрабандисти тремтять від думки про нього. Якось під час розслідування справи про опіум у Гонконгу Цзян Юе Лу зустрічає доктора Чень Юй Чжі, який одразу ж визначає, що Цзян Юе Лу має маніакальну депресію. Але Цзян Юе Лу спочатку відмовився проходити лікування і тільки потім, потоваришувавши з Чень Юй Чжі, вирішив відкритися йому.

Тим часом військовий Чжан Цзюнь Бай магнат Чжао Цзін Мін і гангстер-ізгою Чжоу Хо продовжують створювати проблеми і навіть намагаються вбити Цзян Юе Лу. Крім цього, поступово починають виринати таємниці минулого.

Серіал Вбивця і цілитель (2021) 1-24, 25, 26 серія дивитися онлайн всі серії підрят 26 серий

Дивитися серіал «Вбивця і цілитель (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Вбивця і цілитель (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вбивця і цілитель (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Вбивця і цілитель (2021)