Ганнібал (2023)

Мелодрама Ганнібал (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2023
Країна:
Япония
Жанр:
детектив, триллер, ужасы
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Ганнібал (2023)»:

Мальовниче село Куге, розташоване на околиці Японії, де жителі вели тихе і стабільне життя. Одного разу тут пропадає дільничний. Дайго Огава працював у поліції, стояв на сторожі, і захищав звичайних громадян, справно виконував свої обов'язки. Колеги поважали його за професіоналізм. Начальство вирішило перевести його в село, на місце зниклого поліцейського. Дайго разом із дружиною Юкі та дочкою Машіро переїжджає в село, не підозрюючи про жах, що коїться в Куге.

У перший день на новому посту Огаву викликають на труп. Було вбито місцеву бабусю. Клан Годо, що панує в місцевості, запевняє, що жертву роздер ведмідь. Але Дайго розуміє, що укуси на тілі схожі на людські. Герой приступив до розслідування, не знаючи про майбутні наслідки. Сищик почав підозрювати, що в селі живе сім'я канібалів. Він з'ясовує, що його попередник напав на слід злочинців і тому безслідно зник або його вбили. У Куге починають відбуватися дивацтва, люди стають відчуженими. Вони бояться і тому не хочуть допомагати Дайго зловити тих, хто харчується людьми.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ганнібал (2023)