Національне голосування за смертну кару (2023)

Мелодрама Національне голосування за смертну кару (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
10 августа 2023
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
65 мин.

«Національне голосування за смертну кару (2023)»:

Сюжет оповідає про загадкову людину, відому як Ге Таль (Собача маска).

Коли злочинець уникає покарання згідно із законом, усі громадяни країни, старші за 18 років, отримують текстове повідомлення з питанням про те, чи повинен він бути засуджений до смертної кари. Якщо понад 50% опитуваних виступають за смертну кару, Ге Таль приводить вирок у виконання.
Поліція переслідує Ге Таля, і до справи виявляються замішаними три людини.


Кім Му Джан (Пак Хе Джин) - керівник першої слідчої групи Південного поліцейського управління. Він наймолодша людина, яка стала керівником регіональної слідчої групи, і його хвилює тільки кар'єра.


Квон Сок Чу (Пак Сон Ун) був відомим юристом, але вбив ґвалтівника, який напав на його маленьку доньку, а потім здався поліції. Зараз він у в'язниці, і інші ув'язнені називають Сон Джу професором.


Джу Хьон (Ім Джи Йон) - лейтенант поліції, яка пропрацювала 5 років у Бюро кібербезпеки столичного поліцейського управління Сеула. Вона професіонал своєї справи, але постійно вплутується в неприємності.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Національне голосування за смертну кару (2023)