Творець королеви (2023)

Мелодрама Творець королеви (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
14 квітня 2023
Країна:
Корея Південна
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Творець королеви (2023)»:

Дорама розповідає історію про двох жінок, у яких абсолютно різний спосіб життя і професії, але вони об'єднують сили для досягнення спільної мети.

Хван До Хі (Кім Хі Е) - досвідчений професіонал, яка присвятила кар'єрі останні 12 років життя.
Вона найкраща у своїй галузі консалтингу і є керівником відділу стратегічного планування в Eunsung Group, що посідає третє місце в рейтингу провідних вітчизняних компаній.

О Гьон Сук (Мун Со Рі) - адвокат у сфері трудового права, позаочі її називають "божевільний носоріг". Протягом останніх 20 років О Гьон Сук, як "ріг носорога", захищає інтереси простих робітників і є самопроголошеною "корейською леді правосуддя". Так само Гьон Сук обіймає посаду президента Асоціації жінок-працівниць і лідера фонду "Солідарність з правами робітників", окрім цього вона популярний ютубер.
О Гьон Сук не цікавиться владою, але завдяки допомозі Хван До Хі вона твердо має намір стати мером Сеула.

Пек Че Мін (Рю Су Йон) - один із найпопулярніших корейських журналістів. Він працює над головними новинами протягом кількох років і завоював довіру глядачів своєю чесною і сумлінною роботою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Творець королеви (2023)