Несподіваний сільський щоденник (2022)

Мелодрама Несподіваний сільський щоденник (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 мин.

«Несподіваний сільський щоденник (2022)»:

Дія відбувається в сільській місцевості, її можна розглядати просто як сільську драму, з незліченними історіями, що охоплюють усі покоління, від дітей до старих, і корейська епоха, що швидко змінюється. Ця драма показала різні турботи кожного покоління, яким можна співчувати, відносини між людьми, сімейне кохання, цінності та уроки життя.

Драма розповідає історію кохання між міським ветеринаром Хан Джі Юля (Чу Ен У) та Ан Джа Йоном (Джой), жінкою - поліцейським у тихому сільському селі далеко від міста.

Якось молодому ветеринарові з Сеуля дзвонить дідусь і кличе його до села Хуйдун. Джі Юль думає, що це лише разовий візит. Але він був приголомшений, коли дізнався, що його дідусь вирушив у піврічну подорож Європою.

Це означає, що Джі Юль повинен взяти на себе ветеринарну клініку свого діда за його відсутності, що ознаменувало початок його нового життя у селі Хуйдун. Для сеулітця, такого як Джі Юль, який звик дбати лише про себе, тепла і привітна сільська спільнота — це зміна на 180 градусів. Схвильований допитливими мешканцями села та їх спробами потоваришувати з ним, Джі Юль просто не може дочекатися, щоб втекти з села.

Звісно, ​​це легше сказати, ніж зробити. Джі Юль невдовзі перетинається з поліцейським Ан Джа Йоном, яка дуже любить своє рідне село. Щоразу, коли сільський житель потребував допомоги, Джа Ен завжди приходила на місце першою зі своїми універсальними навичками.

Незграбний новачок Джі Юль щосили намагається адаптуватися до сільської місцевості, і саме в цей момент з'являється Джа Ен. У міру того, як вона допомагає йому вибратися з неприємних ситуацій і веде його по сільському життю, пара починає проводити більше часу разом, і незабаром вони починають відчувати почуття один до одного.
Зрештою, що не менш важливо, є односельець Лі Сан Хен (Бек Сон Чхоль). Він найкращий друг Джа Йона, молодий і красивий землероб. З його яскравою енергією та освіжаючими візуальними ефектами Сан Хен ідеальний кандидат на те, щоб оживити село та продовжити спадщину свого батька з вирощування персиків.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Несподіваний сільський щоденник (2022)