Недосвідчені мами (2020)

Мелодрама Недосвідчені мами (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серії
Премєра:
19 жовтня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Недосвідчені мами (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Недосвідчені мами (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал «Недосвідчені мами» покаже веселу історію чотирьох сімей, які чекають на швидкий додаток. Дівчата вперше стикаються з необхідністю піклуватися про когось крім себе, і це призводить новоспечених батьків до маси курйозних ситуацій. Найбільше складнощів майбутнє материнство викликає у Еди мріюча з дитинства мріє про молодшу сестричку.

Але батьки так і не наважилися заводити інших дітей, і тому дівчина планує реалізувати всю свою турботу на малечі, яка незабаром з'явиться на світ. Допомагатимуть справлятися з новими обов'язками троє позитивних подруг – Джерен, Севда та Пейзе, які вже встигли скуштувати всю красу сімейного життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Недосвідчені мами (2020)