Коп (2018) всі серії

Мелодрама Коп (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
27 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, детектив
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал комедия, детектив «Коп (2018)»:

Лейтенант поліції Микола Іванов вирушає до США для обміну досвідом, а його американський колега — сержант Джон Маккензі, прибуває в Росію. Американець зовсім не знайомий з російським менталітетом і довгий час не міг зрозуміти, як працюють росіяни. Він звик діяти строго по інструкції, і ніякої самодіяльності, а тут все зовсім навпаки.

Поки Маккензі вчиться думати як російські сищики, Іванов вражає заморських детективів своєю кмітливістю і винахідливістю. Буквально за лічені дні, він розкриває декілька заплутаних справ і отримує подяку від керівництва. Герой фільму «Коп», зачаровує весь поліцейський відділок своїм веселим і мужнім характером...

Серіал Коп (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Коп (2018)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Коп (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коп (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коп (2018)